Ki van jelen

Oldalainkat 1563 vendég és 0 tag böngészi

Időjárás

Felhőkép

Focifarsang 2019 eredmények

Tapolca- A Csermák József Rendezvénycsarnok adott otthont- február 3- án- a Focifarsang meghívásos teremlabdarúgó tornának. A nívós tornát végül a Vasutasok nyerték. Részletek az alábbiakban.

XIII. Magyar Mihály Teremlabdarúgó Torna végeredményei

Tapolca- Immár tizenharmadik alkalommal adott otthont a Csermák József Rendezvénycsarnok a Magyar Mihály nevével fémjelzett meghívásos teremlabdarúgó tornának (november 24.). Női kategóriában négy, míg az öregfiúknál három gárda versengett a végső győzelemért. Végeredmény az alábbiakban.

 

IV. "Ütős" Tollaslabda utánpótlás verseny végeredménye

Tapolca- Október 27- én  a Csermák József Rendezvénycsarnok adott otthont a Iv. "Ütős" Tollaslabda utánpótlás versenynek. Az öt korcsoportban zajlott megmérettetés végeredményei az alábbiakban olvashatóak.

I.Nyíregyháza Rallye - Összefoglaló

Nyolc verseny, több ezer kilométer, és egymás mellett töltött órák százai után az összetett verseny 2. helyen zárta a 2018-as Országos Rallye Bajnokságot a Turán Motorsport versenyzőpárosa, Turán Frigyes és Bagaméri László. A szezonzáró I. Nyíregyháza Rally utolsó gyorsasági szakaszán 2 másodperccel maradtak el legfőbb riválisuktól, és mindössze 1 ponttal, az éves összesítésben, ennyin múlott a bajnoki cím.

 

Magyar Országos Rallye Bajnokság - 52. Mecsek Rallye - Összefoglaló

Turán Motorsport - 52. Mecsek Rallye

 

Az abszolút 2. helyen fejezte be az 52. Mecsek Rallye-t a Turán Motorsport kettőse, Turán Frici és Bagaméri Laci. Közel 180 versenykilométer megtétele után, több szakaszgyőzelemmel a hátuk mögött tartani tudták előnyüket a bajnokságban.