Ki van jelen

Oldalainkat 12 vendég és 0 tag böngészi

Időjárás

Felhőkép

Tisztelgés a TERMÉSZET és a TEREMTŐ előtt

2018. július 15- én voltam a Szakonyi házaspár- Maja és Sándor- zalahalápi otthonában. Elmesélték, hogyan is alakítottak ki a szinte semmiből egy csodakertet- amelyben megannyi különleges fa, növény, kerti tavak- aranyhalakkal, valamint párjukat ritkító fafaragások is helyet kaptak. A két alkotó azóta sem pihen, főleg Sándor volt termékeny, több művel is gazdagodott a paletta. Erről is kérdeztem a mestert.

Tekerj a "koronáért"!?

Minden embertársamat tiszteletben tartom, különösen az idősebbeket. Főleg azok előtt emelem meg a képzeletbeli kalapom, akik fittyet hányva a korukra, mindent elkövetnek annak érdekében, hogy fittek, egészségesek maradjanak. Ebben a történetben- a kialakult járvány miatt-, mégis inkább negatív hétköznapi hősök… vagy mégsem?

 

„A Mindenható segítségével bármi megvalósítható...”

Azt az angyalt, aki ráirányítja szemünket a határok meglátására, és érzékeinket a lehetőségek fölismerésére serkenti, nem értelemnek hívják, három neve van: hit, remény, szeretet; a mindennapi életben egyszerűen türelemnek hívják. A némáknak megadja a szólást, az alázatosoknak a bölcsességet”. Az elismert német író- Stefan Andres gondolatát akár Jáger Mónika is magáénak vallhatja.

A „Higgy Bennem Program” alapítója és lelke- 2016. április 26- a óta. A bő három esztendő alatt több mint hétszázra bővült a próbatételes gyermekek édesanyáiból álló tagok létszáma.