Ki van jelen

Oldalainkat 24 vendég és 0 tag böngészi

Időjárás

Felhőkép

kutya-baj, avagy- fogadj örökbe! 903.

A fenti címmel- még a Helyi Lapok hasábjain- indítottunk útjára 2010-ben egy sorozatot, amely szintén a kutyákkal foglalkozik, azonban szomorúbb perspektívából. Idén- sajnos- folytatjuk. Drasztikus módon elszaporodó embertelen bánásmódról, kínzásokról szólnak a híradások, szinte minden állatmenhelyen "telt ház" van. Sorozatunkban szombathelyi, hajdúszoboszlói, hajdúböszörményi, dunavecsei, egri, fővárosi és egyéb települések állatbarátai és menhelyi dolgozói kérik azok segítségét, akik szívesen örökbe fogadnának a sorozatunkban szereplő kedves ebek közül.


Információ az örökbe fogadásról- a tévedések elkerülése végett:

                                                                       http://www.illatosut.hu/illatos.php

Sigma- golden retriever keverék, lány kutya.
Aktuális életkor: 3 év.

A gyömrői Szomorú Szív Állatmentő Szolgálattól.
Sigma 3 év körül, arany színű, golden retriever keverék szuka, aki a gyömrői Szomorú Szív Állatmentő Szolgálattól került a gondozásunkba. Sigma gyönyörű szép, közepes termetű, jó kiállású kutya, aki nagyon ragaszkodó és szinte tapad az emberre, annyira igényli a szeretgetést. Más kutyákkal nagyon jól kijön, barátságos és játékos. Gyerekekkel is közvetlen. Kiegyensúlyozott természete miatt nyugodtan ajánljuk gyerekes családba is. Pórázon alapszinten közlekedik, de még van mit tanulnia. Szőre rendszeres fésülést, gondozást igényel. Sigma oltva, ivartalanítva, chipezve keres gazdát.

További információk itt: http://pet.site.hu/viewtopic.php?t=4364

Érdeklődni lehet: Ildinél a 06-20-269-80-60-as számon este 6 után vagy az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen.
Képtára: http://www.noeallatotthon.hu/gallery/SPECIALIS-PROGRAMOK/MINIMENHELY-PROJEKT/Gazdit-keresnek/Sigma-922012/


Fotó:http://www.allatok.info/animal.php?a=10419625