Ki van jelen

Oldalainkat 25 vendég és 0 tag böngészi

Időjárás

Felhőkép

Rendőrségi hírek Veszprém megyéből 1739.

Bozótvágóval és karóval támadtak egymásra, a rendőrök elfogták őket

A Tapolcai Rendőrkapitányság egy 36 éves tapolcai és egy 24 éves lesenceistvándi férfi ellen folytatott büntetőeljárást, az ügyben befejezték a vizsgálatot.

Felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett megalapozott gyanúja miatt folyt büntetőeljárás a Tapolcai Rendőrkapitányságon egy 36 éves helyi és egy 24 éves lesenceistvándi lakos ellen. Az eljárás adatai alapján a két személy 2020. május 30-án a déli órákban Tapolcán egymásra támadt. A 24 éves lesenceistvándi férfi először egy faléccel próbálta megütni haragosát, aki kitért támadója elől, majd a közelben lévő otthonába ment, ahonnan kezében két bozótvágó karddal ment vissza.

A kiérkező járőrök a bejelentést követően adatgyűjtést végeztek, melynek eredményeképpen azonosították, és nem sokkal később Tapolcán elfogták mindkét férfit. Ezután előállították, majd a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták őket.

A Tapolcai Rendőrkapitányság a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az iratokat átadta az ügyészségnek.

Forrás: Juhász Kinga r. a. megelőzési főelőadó- Tapolcai Rendőrkapitányság