Ki van jelen

Oldalainkat 67 vendég és 0 tag böngészi

Időjárás

Felhőkép

Rendőrségi hírek Veszprém megyéből 1539.

Tört, zúzott a nő, a rendőrök elfogták

A Tapolcai Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát.

 

A rendőrségre 2020. augusztus 13-án délután érkezett a bejelentés arról, hogy Badacsonytomaj egyik nyilvános illemhelyén egy nő hangosan kiabált és megrongálta a berendezést.

A kiérkező járőrök a helyszínen intézkedés alá vonták a még mindig dühöngő, hangoskodó 32 éves gutorföldei nőt, aki párjával keveredett szóváltásba, mielőtt az illemhelyre érkeztek. Itt a pár női tagja nem tudta abbahagyni a veszekedést, dühében hangosan szitkozódott és a berendezést kezdte dobálni és megrongálni. Amikor az itt dolgozó személyzet egyik tagja szóvá tette a helytelen magatartást, a gyanúsított felborította annak asztalát, majd a földre lökte az alkalmazottat.

A rendőrök a 32 éves gutorföldei nőt elfogták, előállították a Tapolcai Rendőrkapitányságra, majd gyanúsítottként kihallgatták. Ellene garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytattak eljárást.

A Tapolcai Rendőrkapitányság a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az ügyészségnek.

Forrás: Juhász Kinga r.a. megelőzési főelőadó