Ki van jelen

Oldalainkat 13 vendég és 0 tag böngészi

Időjárás

Felhőkép

Rendőrségi hírek Veszprém megyéből 1535.

Ismerőse rokonaitól lopott a férfi, a rendőrök elfogták

A tapolcai nyomozók gyanúsítottként kihallgatták a 18 éves Heves megyei férfit.

 

A Sümegi Rendőrőrsre 2020. szeptember 14-én az esti órákban érkezett bejelentés, miszerint egy ukki családi házból ismeretlen tettes személyes okmányokat, egy hitelkártyát és egy mobiltelefont lopott el.

A kiérkező járőrök adatgyűjtést végeztek, melynek eredményeképp látókörükbe került a 18 éves Heves megyei férfi, akit előző nap a sértettek egyik rokona vitt el a családhoz látogatóba.

A fiatal elkövetőt a celldömölki vasútállomáson igazoltatták és elfogták a helyi rendőrök, majd átadták a helyszínre érkező sümegi rendőröknek.

Az intézkedés során az elkövető ruházatának átvizsgálásakor a járőrök megtalálták abban az ellopott tárgyak egy részét, melyeket lefoglaltak és visszaadtak a tulajdonosoknak. A tolvaj a rendőrök kérdésére elmondta, hogy a lopott hitelkártyával vonatjegyet próbált vásárolni, miután ez nem sikerült, a kártyát összetörte.

A 18 éves férfit ezután előállították a Tapolcai Rendőrkapitányságra, és 2020. szeptember 15-én hajnalban gyanúsítottként kihallgatták. Ellene lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt eljárást indítottak.

Forrás: Juhász Kinga r.a. megelőzési főelőadó