Ki van jelen

Oldalainkat 11 vendég és 0 tag böngészi

Időjárás

Felhőkép

Rendőrségi hírek Veszprém megyéből 1513.

Rendőrkézen a három nő és a férfi, akik az utcán bántalmazták egymást

A Tapolcai Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát.

Egy állampolgár értesítette a rendőrséget 2019. június 27-én 18 óra 40 perckor arról, hogy Tapolca egyik autóbuszmegállójában három nő és egy férfi szóváltásba keveredett egymással. A szóváltás tettlegességig fajult, többször megütötték, megrúgták egymást.

A kiérkező járőrök a négy elkövetőt a helyszínen elfogták és előállították a Tapolcai Rendőrkapitányságra, majd gyanúsítottként kihallgatták őket. A 37 éves sümegi nővel tartózkodott a helyszínen annak 13 éves lánya is, őt anyja arra biztatta, hogy vegyen részt a verekedésben. A nő ellen könnyű testi sértés vétség, csoportosan elkövetett garázdaság bűntett és kiskorú veszélyeztetése bűntett miatt indult eljárás. A 20 éves tapolcai nő ellen könnyű testi sértés, míg a 19 éves sümegi férfi és a 18 éves tapolcai nő ellen pedig csoportosan elkövetett garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folyt büntetőeljárás.

A Tapolcai Rendőrkapitányság a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az ügyészségnek.

Forrás: Juhász Kinga r.a. megelőzési főelőadó