Ki van jelen

Oldalainkat 17 vendég és 0 tag böngészi

Időjárás

Felhőkép

Rendőrségi hírek Veszprém megyéből 1391.

Lezárt akta: kábítószer az autóban

A Tapolcai Rendőrkapitányság befejezte annak az ügynek a vizsgálatát, melyet egy 21 éves balatonlellei férfival szemben folytatott.

 

A járőrök 2019. január 26-án 22 óra körül Ábrahámhegy belterületén igazoltattak egy személygépkocsival közlekedő 21 éves balatonlellei lakost. Az ellenőrzés során a rendőrök átvizsgálták a gépjárművet, melynek kormánya mögött alufóliába csomagolt kábítószergyanús anyagmaradványokat és azok fogyasztásához használatos eszközöket találtak. A sofőrt a rendőrök elfogták, majd előállították a Tapolcai Rendőrkapitányságra, és gyanúsítottként kihallgatták. A büntetőeljárás során a szakértői vélemény is alátámasztotta, hogy a balatonlellei férfitól lefoglalt anyagok kábítószernek minősülnek. Ellene kábítószer birtoklás vétség, illetve járművezetés bódult állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folyt nyomozás.

 

A Tapolcai Rendőrkapitányság a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az illetékes ügyészségnek.


Forrás: Juhász Kinga r. a. megelőzési főelőadó