Ki van jelen

Oldalainkat 35 vendég és 0 tag böngészi

Időjárás

Felhőkép

Rendőrségi hírek Veszprém megyéből 77.

Menekülésük buktatta le a villanymotor-tolvajokat (Tapolca Rk.)

 

Menekülni akartak a bűncselekményt felderítő rendőrök elől azok a férfiak, akik 24-én egy tapolcai telephelyről tulajdonítottak el villanymotort. A gyors rendőri fellépésnek köszönhetően azonban a tolvajok még aznap a fogdán kötöttek ki.

A tapolcai szennyvíztisztító munkatársa tett feljelentést a Tapolcai Rendőrkapitányságon 2012.09.24-én, miszerint ismeretlen elkövető villanymotorokat tulajdonított el a telepről. A helyszínelés során a nyomozók nem messze a telephelytől felfedezték az eltulajdonított tárgyak darabjait, majd ezektől a nyomoktól elindulva, a további adatgyűjtés és tanúkutatás során két gyanús személyt észleltek a területen.

 

Amikor azonban igazoltatni akarták a férfiakat, azok gyors léptekkel megindultak a másik irányba. Elfogásukat követően a zalaegerszegi és tapolcai lakosokat bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt a Tapolcai Rendőrkapitányságra előállították. A rendelkezésre álló adatok alapján gyanúsítottként hallgatták ki őket, majd ezt követően mindkét férfit őrizetbe vették.

(Tapolcai Rendőrkapitányság)

 

Forrás:Kómár Viktória sajtóreferens-Veszprém MRFK Sajtószolgálat