Ki van jelen

Oldalainkat 35 vendég és 0 tag böngészi

Időjárás

Felhőkép

dukai regina siófokon vakációzik

A népszerű modell, Dukai Regina szívesen bulizik a Balaton parton focista kedvesével, vagy éppen a barátnőivel. Annak ellenére, hogy a szépség lubickol a népszerűségben, nem szórja a pénzét felelőtlenül még nyaralás idején sem.

„Minden évben lejövünk a Balatonra: ahogy van nyáron egy kis időnk, rögtön kocsiba pattanunk, és irány Siófok” – mesélte Regina lelkesen. – „Legtöbbször itt kötünk ki, hiszen a fiatalok Siófokon tudják igazán kiélni a szórakozási vágyukat. Annyi program van egész nyáron, hogy egyszerűen nem lehet unatkozni.”

 

Regina azt is elárulta, hogy vakáció idején is odafigyel, hogy mire mennyit költ. Emiatt kipróbálta a Siófok Nights karszalagot, amellyel kedvezményes kuponokat vehetett igénybe. Párjával fél áron tudtak enni, inni, fagyizni, bulizni, valamint a tankolás is kedvezményes volt.

„Kipróbáltuk már a kuponokat étteremben és tankoláskor is, és azonnal rájöttünk, hogy mennyire megéri ezzel vásárolni, hiszen már az első ebédnél megtérült a karszalag ára. Én egyébként is oda szoktam figyelni arra, hogy mit mennyiért vásárolok – nem vagyok anyagias, de ha bevásárláskor találok két ugyan olyan minőségű terméket, akkor az olcsóbbat veszem meg. Szívesen vásárolok ruhákat is, ha leárazás van” – árulta el Regina.