Ki van jelen

Oldalainkat 27 vendég és 0 tag böngészi

Időjárás

Felhőkép

Eltűnés miatt keressük Pálovics Ernőt

A Tapolcai Rendőrkapitányság eltűnés miatt elrendelte Pálovics Ernő 63 éves somlóvecsei lakos körözését, aki 2012. június 10-én délután 16:00 óra körül a Nyírlak Szociális Otthonból ismeretlen helyre távozott. Tartózkodási helye azóta ismeretlen.

Pálovics Ernő személyleírása:

 

-         160 cm magas, fehér bőrű, barna szemű, teljesen kopasz. Ékszert nem visel, tetoválása nincs, s általában egy nagy nylon táskát hord magánál, melyben a ruháit tárolja.

-         Eltűnése előtt citromsárga pulóvert, sötétkék melegítőnadrágot viselt, de azóta a magánál tartott ruháiból átöltözhetett, így más öltözékben is feltűnhet. Személyes iratai nincsenek nála, mobiltelefonja nincs.

-         A férfi skizofren, betegségére pedig gyógyszert szed. Amennyiben nem kapja meg a gyógyszeradagját, valószínűsíthetően csak mentális állapota rosszabbodik, másra veszélyt nem jelent.

-         Pálovics Ernő nagyon halkan és lassan beszél, közben szemeit becsukja, és az arca elferdül. Az eltűnt személy kizáró gondnokság alatt áll!

Kérjük, hogy aki a személyleírás alapján az eltűnt személyt felismeri, vagy róla, illetve tartózkodási helyéről bármilyen információval rendelkezik, jelentkezzen a Tapolcai Rendőrkapitányságon személyesen (8300 Tapolca, Ady Endre u. 2.), vagy hívja a 87/412-322 – es telefonszámot! Bejelentéseiket az éjjel-nappal díjmentesen hívható 107-es, vagy a 112-es segélyhívó valamelyikén, illetve a Telefontanú szintén díjmentesen hívható 06/80/555-111-es telefonszámán is megtehetik.

Segítségüket köszönjük!

 

Forrás:Kómár Viktória sajtóreferens-Veszprém MRFK Sajtószolgálat