Bejelentkezés

Ki van jelen

Oldalainkat 27 vendég és 0 tag böngészi

Időjárás

Felhőkép

„A megérzéseim működnek, csak az emberismeretem rossz”

Sarka Kata megérezte, hogy barátnőjét kirabolják

 

Peller Mariann „Utazás a lelked körül” című műsorának legújabb vendége, Sarka Kata nyújtott betekintést életének rejtett titkaiba, és mesélt megmagyarázhatatlannak tűnő élményeiről. A LifeNetwork ezoterikus műsorában Kata őszintén beszélt vallásról és csalódásairól.

 

Sarka Katáról kevesen tudják, hogy igyekszik úgy élni az életét, miszerint ha ő nem bánt meg másokat, akkor ugyanazt várhatja cserébe. Tapasztalata szerint emiatt sajnos sokat kellett csalódnia az utóbbi időben a hozzá közel álló emberekben.

A csinos műsorvezető alapvetően vallásosnak tartja magát, de a hitet nem a templomba járások számához köti. A reinkarnáció helyett Kata úgy véli, hogy mindenkinek csupán egyszer van lehetősége arra, hogy emberként bizonyítson, és közben a tökéletességre törekedjen. Ha nem bántunk másokat, akkor van esélyünk arra, hogy a földi élet után egy jobb helyre kerüljünk.

Jó lenne, ha kevesebb rosszindulatú és számító emberrel lennék körülvéve. A megérzéseim működnek, csak az emberismeretem rossz”-mondta Kata, aki éppen életének egy nehezebb időszakán van túl.

Pár hónappal ezelőtt egy barátnője tanácsára kérte egy ezotériában jártas szakember segítségét, ami úgy érzi, hogy nagyon jót tett neki.„Megtanított elengedni azokat a fájdalmakat, amiket hurcoltam magammal. Megtanított feldolgozni bizonyos dolgokat.”

Kata elmesélte, hogy természetfeletti élményben is volt már korábban része, ugyanis egyszer elfogta egy erős érzés, hogy fel kell hívnia rég nem látott barátnőjét, akiről kiderült, hogy éppen abban a pillanatban rabolták ki otthonában. Kata az események közben telefonon tartotta barátnőjével a kapcsolatot, hogy segíthesse őt a bajban, majd az eset végén tanácsára a lány kimenekült a lakásából és a szomszédjához sietett.

 

Peller Mariann műsorának legújabb része április 14-én, pénteken 17:30-kor volt látható a LifeNetwork műsorán.

 

Az adás megtekintője:

http://videa.hu/videok/lifenetwork/kreativ/utazas-a-lelked-korul-peller-asztrologia-ezoteria-kata-sXqomMpDD58ZQmLo

Forrás: Dobos Anikó