Bejelentkezés

Ki van jelen

Oldalainkat 11 vendég és 0 tag böngészi

Időjárás

Felhőkép

kutya-baj, avagy- fogadj örökbe! 888.

A fenti címmel- még a Helyi Lapok hasábjain- indítottunk útjára 2010-ben egy sorozatot, amely szintén a kutyákkal foglalkozik, azonban szomorúbb perspektívából. Idén- sajnos- folytatjuk. Drasztikus módon elszaporodó embertelen bánásmódról, kínzásokról szólnak a híradások, szinte minden állatmenhelyen "telt ház" van. Sorozatunkban szombathelyi, hajdúszoboszlói, hajdúböszörményi, dunavecsei, egri, fővárosi és egyéb települések állatbarátai és menhelyi dolgozói kérik azok segítségét, akik szívesen örökbe fogadnának a sorozatunkban szereplő kedves ebek közül.


Információ az örökbe fogadásról- a tévedések elkerülése végett:

                                                                       http://www.illatosut.hu/illatos.php

Borisz- német juhász keverék, fiú kutyus.
Aktutális életkor: 2 év.

Utcáról mentett. Boriszt az utcán találtuk, fájó csípőkkel, gerinccel, hátán egy hatalmas gennyes sebbel. Valószínűleg megverhették . Borisz 180 fokot fordult mióta hozzánk került.
A kezdetben félénk, visszahúzódó kutya, mára rettenetesen bújós lett. Ad orrpuszit az embernek, dugja a fejét, puncsol, megtanult ülni, pacsit adni egy fél nap alatt. Teljesen behívható, kocsiban szépen utazik. Rendkívül okos, kedves, jámbor óriásmedve. Sebei szépen begyógyultak, csípői sem fájnak már. Más kutyákkal is remekül kijön, a csajokkal játszik is már. Nem telepőrnek, vagy házőrzőnek szeretne állni, hanem teljes jogú családtagként funkcionálna, egy szuper gazdi oldalán: http://gallery.site.hu/u/Yazmin/borisz/


Borisz ritka jó kutya, reméljük, hogy a mérete ellenére is beleszeret valaki, mert nagyon megérdemelné...

Érdeklődni lehet: 306116570
                         Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Fotó:http://www.allatok.info/animal.php?a=10418166