Bejelentkezés

Ki van jelen

Oldalainkat 9 vendég és 0 tag böngészi

Időjárás

Felhőkép

KUTYA-BAJ- AVAGY: FOGADJ ÖRÖKBE! 1050.

A fenti címmel- még a Helyi Lapok hasábjain- indítottunk útjára 2010-ben egy sorozatot, amely szintén a kutyákkal foglalkozik, azonban szomorúbb perspektívából. Idén- sajnos- folytatjuk. Drasztikus módon elszaporodó embertelen bánásmódról, kínzásokról szólnak a híradások, szinte minden állatmenhelyen "telt ház" van. Sorozatunkban szombathelyi, hajdúszoboszlói, hajdúböszörményi, dunavecsei, egri, fővárosi és egyéb települések állatbarátai és menhelyi dolgozói kérik azok segítségét, akik szívesen örökbe fogadnának a sorozatunkban szereplő kedves ebek közül.   

 

Információ az örökbe fogadásról- a tévedések elkerülése végett:

http://www.illatosut.hu/illatos.php

Név: Elke

Fajta: mudi keverék

Aktuális életkor: 6 hónap

Neme: lány

Ivartalanítva: igen

Méret: közepes

Szőr jellege: közepes

Szőr színe: fekete

Szobatiszta: igen

Javasolt tartás: lakásban és kerben is

Befogadás dátuma: 2014-03-03

Elvihető ekkortól: bármikor

Gazdit keres Elke, ez a hihetetlenül édes, különleges mintázatú, selymes szőrű, kis kölyökkutya. Már túl van a pici kölyök kutya szakaszon, de azért még sok minden nem tud, és sok minden új neki, amit meg kell tanulnia. Anyukája mudi-pumi, apukája ismeretlen. Kistestű, ennél nem lesz már sokkal nagyobb (pár cm max.) Nagyon barátságos, mindenkihez nagy bizalommal fordul :) Ha kap egy kis simogatást, akkor azt nagyon meghálálja. Könnyen alkalmazkodik, nyugodt, és hamar tanul. A kis fején is látszik, mennyire okos! Eddig főleg kenelben volt, így a hámot és a pórázt most tanulja, de 2 nap alatt sikerült megtanulni ezt is, így a hámot már nyugodtan veszi fel, és pórázon is gyönyörűen sétál. Cicákat egyáltalán nem bántja, sőt, ő szeretne velük barátkozni, de általában a cicák nem vevők erre :) Gyerekekkel is nagyon barátságos, kedves, játékos, nyugodtan ajánlható melléjük. Kinti és benti tartásra is alkalmas, de inkább a benti ajánlott. Ivartalanítva van, kötelező oltásai rendben,parazitamentes és természetesen chip is van benne.


Érdeklődni nálam: Molnár Tünde +36 20 9965 169 vagy Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen, vagy 06-30-447-6492-es számon lehet. (Utóbbi telefont nem veszik fel, kérünk egy sms-t) Videó: http://youtu.be/R9cJ78D0oyY Tesói játszanak, Elke úriasan figyel:), a második napra kicsit megszokták már a kisállatvásár nagy nyüzsgését: http://youtu.be/JhUxBlhwd_I


Ha valaki támogatni szeretné Elkét, vagy további tápot adna nagyon megköszönjük!
Számlaszám: 10701135-45077308-51100005 (CIB) vagy Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Fotó: http://www.allatok.info/animal.php?a=10437104