Bejelentkezés

Ki van jelen

Oldalainkat 8 vendég és 0 tag böngészi

Időjárás

Felhőkép

kutya-baj, avagy- fogadj örökbe! 887.

A fenti címmel- még a Helyi Lapok hasábjain- indítottunk útjára 2010-ben egy sorozatot, amely szintén a kutyákkal foglalkozik, azonban szomorúbb perspektívából. Idén- sajnos- folytatjuk. Drasztikus módon elszaporodó embertelen bánásmódról, kínzásokról szólnak a híradások, szinte minden állatmenhelyen "telt ház" van. Sorozatunkban szombathelyi, hajdúszoboszlói, hajdúböszörményi, dunavecsei, egri, fővárosi és egyéb települések állatbarátai és menhelyi dolgozói kérik azok segítségét, akik szívesen örökbe fogadnának a sorozatunkban szereplő kedves ebek közül.


Információ az örökbe fogadásról- a tévedések elkerülése végett:

                                                                       http://www.illatosut.hu/illatos.php

AISA- keverék, lány kutya.
Aktuális életkor: 4 hónap.

AISA és testvére ASLAN, kidobott kölyökként kezdte életét. Ennek megfelelően egy kicsit félősek, kell nekik egy kis idő mire barátkoznak. Először csak kiváncsi, nagy szemeikkel nézegetik az idegent, hogy miféle szerzet lehet, barátságos-e vagy sem. Később azonban nagyon tudnak barátkozni, lehet őket szeretgetni, játszani velük. Okos, értelmes kölykök, akik szerető gazdit keresnek. Lakásba szeretnének költözni, bár a kertes ház sem kizárt, de lakásba bejárás, bentalvás mellett. Elsősorban nyugis környezet számukra az ideális, ami azt is jelenti, hogy túl kicsi gyermek (10 év alatt) nem ajánlott, pontosan a félénkségük miatt. Születésük 2012 márciusára tehető.
A testvérek együtt és külön -külön is örökbe fogadhatók. Más kutyákkal azonban tartózkodóak, míg egymással persze szívesen játszanak, addig más kutyákkal annyira nem felszabadultak. Koruknak megfelelően oltottak, parazitamentesítettek, chippel ellátottak.Ivartalanítási kötelezettség vállalása mellett fogadhatók örökbe.

További információk itt: http://gallery.site.hu/u/humanallatvedok/3/Aisa/

Érdeklődni lehet: 06-30-577-0234
                         Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Fotó:http://www.allatok.info/animal.php?a=10417957