Bejelentkezés

Ki van jelen

Oldalainkat 26 vendég és 0 tag böngészi

Időjárás

Felhőkép

jancsibá leves (és egyéb gasztroságok) ládája 2.

Tapolca- Halász János (Jancsibá) nevét nem szükséges bemutatni. A kétszeres Oscar- díjas mesterszakács, aki Nixon elnök- Fehér- házi- személyes szakácsaként is dolgozott, vagy éppen Kate Middleton és Vilmos herceg esküvőjén is tevékenykedett, a Receptbazár tulajdonosa. A sort folytathatnám, de nem teszem... sokára érnék a végére.

Inkább "beszéljenek" a népszerű Jancsibá receptjei- reméljük, sorozatunkkal sok (nem csak) háziasszony talál ínycsiklandozó elkészíteni való finomságot.

Sajtos rizses hús benne sült tojással

A napokban készítettem el ezt a teljesen átdolgozott egyedi receptemet. Több ok is amellett szólt, hogy dolgozzam át a régit. A régi sokkal inkább emlékeztetett a rakott zöldséges ételekre. Így kicsit, illetve nagyon módosítottam. Készítettem hozzá egy tejfölben kikevert tojásos reszelt sajtos zöldségzöldes öntetet, amivel, sokkal finomabb lett az étel. Továbbá, hogy szebb legyen a vágó felület így adtam hozzá egy kis pirospaprika, és szalonna kockákat. Az így elkészített étel már elegánsan tálalható lett, nem esett szét, mint az előző recept. Szóval megérte az átdolgozás, hiszen kaptam egy ízekben gazdag, és egy ragyogóan tálalható ételt.

Próbáljátok ki, akár hétvégi (ünnepi) ételnek is kiváló, egy nagyszerű idény salátával!


A receptet itt nézhetitek meg: http://www.receptbazar.hu/recept/3028

 

Forrás és fotó: Halász János- http://www.receptbazar.hu