Bejelentkezés

Ki van jelen

Oldalainkat 18 vendég és 0 tag böngészi

Időjárás

Felhőkép

53. Mecsek Rallye- „A mi szurkolóink a legjobbak”

Felavatta a Skoda Fabia R5-öt a Turán Motorsport párosa

Turán Frici és Bagaméri Laci számára nagyon jól indult az új Skoda Fabia R5-tel az 53. Mecsek Rallye, több gyorsasági szakaszt is megnyert a páros, azonban a körülmények szerencsétlen összjátéka miatt Fricék végül idő előtt kiálltak a versenyből.

 

Kismarty-Lechner Gábor nyerte a hétvégét, Makai György pedig a 2019-es Hankook Racer Cup RX első bajnoka

Makai György győzelmével zárult a Magyar Rallycross Bajnokságban induló Hankook Racer Cup RX első szezonja. A máriapócsi pálya, a Rabócsiring volt a végső verseny helyszíne, ahová Makai György komoly esélyesként érkezett, a bajnoki cím megszerzését azonban nem vette félvállról, mindent megtett azért, hogy dicsőséges helytállással avassák bajnokká.

 

Rallycross OB- Izgalmas idényzáróra készül a Rabócsiringen a Hankook Racer Cup RX mezőnye

Izgalmas idényzáróra készül  a Rabócsiringen a Hankook Racer Cup RX mezőnye

 

Szeptember végén ismét a máriapócsi helyszín kapja a főszerepet a rallycross-os mezőny jóvoltából. A Hankook Racer Cup RX bajnoksága a bajnoki címért folyó küzdelem végső állomása. A Hankook-os versenyzők számára ez egy különösen kedvelt helyszín, ahova az öt versenyhétvégéből álló bajnokságban immár harmadszor térnek vissza ugyanabban az évben.

 

Peches hétvégét zárt az Ózd Ralin a Turán Motorsport párosa

Peches hétvégét zárt az Ózd Ralin a Turán Motorsport párosa

A pénteki izgalmas prológot követően szombaton kilenc gyorsasági szakasszal rajtolt el az idei Ózd Rali. A Turán Motorsport párosa, Turán Frici és Bagaméri Laci az ózdi salakos nyitányon csupán tizedmásodpercekkel maradt le az első helyről, ám a szombati rajtot követően a harmadik szakasz után egy műszaki hiba akadályozta őket, így ki kellett állniuk az aznapi versenyből. Vasárnap Super Rally-val folytatták Friciék, azonban egy váratlan tengelytörés miatt már az első gyorsaságiról vissza kellett fordulniuk.