Bejelentkezés

Ki van jelen

Oldalainkat 31 vendég és 0 tag böngészi

Időjárás

Felhőkép

Sikeres volt az Acro Dance Rock and Roll SE nyári tánctábora

Tapolca- 2012. június 18-22.- Az Acro Dance Rock and Roll SE nyári tánctáborokat szervez minden évben kezdő, haladó és versenyző táncosok részére. Cseh Diána a tapolcai szakosztály utánpótlásainak a fáradhatatlan edzője. A táncot szerető és tanulni vágyó gyerekek körében nagyon népszerűek ezek az edzőtáborok... és Dia is! Vele beszélgettem a bemutató után a Tamási Áron MK- ban.

- A tánchét befejezésekor- jelen esetben június 22- én- egy bemutatóra került sor. Előtte azonban egy kemény, dolgos öt napot töltöttünk együtt. A nyárnak, a melegnek örültünk, jelen esetben viszont hátrányunk származott belőle. A gyerekek sokkal fáradékonyabbak, a délelőtti időszakban voltak fogékonyabbak. Ebéd után sportos vetélkedőkre és kézműves foglalkozásokra került sor, zárásként megint egy kicsit táncoltunk.

adgy1.jpg

Hét koreográfiát tanultak meg a gyermekek a rendelkezésünkre álló időben. Három korcsoporttal foglalkoztam. A legkisebbek (Mini Rocky) két látványtánccal és egy rocky- val kedveskedtek a szülőknek. A Tigrisek a betanult anyagot a versenyen is elő fogják adni. A két csapatból "gyúrtunk össze" egy nagyformációt, ebben a felállásban akár megmérettetéseken is indulhatnánk. Abszolút kivitelezhető ötletnek tartom. Az elmondottakon kívül még egy látványtánc és a Finálé is belefért a táborban töltött időbe.

adgy2.jpg

- Tromlerné Rusz Rita, az egyesület vezetője szuperlatívuszokban, elégedetten szólt Rólad! Mi is gratulálunk!

- Kellő szerénység mellett mondhatom, hogy valóban jó évet sikerült zárnunk. Az Acro- s házi bajnokságban is szép eredményekkel büszkélkedhetünk (1., 2., 3. és 4. helyezések). A Children kisformációs csapatom (Tigrisek) a területi versenyről az országos megmérettetésig eljutott. Ott a 7. helyen végeztünk. Ennek az értéket az növeli, hogy hat fővárosi csapat mellett sikerült egyedüli vidéki formációként idáig eljutnunk.

adgy3.jpg

- Nagyszerű sportoló, edző és sportszervező is vagy. Újabb kihívás elé nézel...

- (mosolyog)... igen! Sportos múltam, az állandó formában tartás mellett nem igazán tartom fotógénnek magam. Azonban, mint minden nő, én is meg szeretném tudni, mit lehet kihozni belőlem "alkalmi modell"- ként! Ezért is vállaltam, hogy a jövőben egy fotósorozat készüljön rólam!

diuska.jpg