Bejelentkezés

Ki van jelen

Oldalainkat 25 vendég és 0 tag böngészi

Időjárás

Felhőkép

Behajtani tilos?

Tapolca- A közelmútban több ismerősöm is megállított, hangot adva nemtetszésüknek. Oka: egy "láthatatlan" Behajtani tilos jelzőtábla. Jöjjenek a részletek.

 

Ahogy az első fotón is látható, nem véletlenül kapta a tiltást jelző tábla a láthatatlan jelzőt. Távolról abszolút, közelről is jóindulattal vehető ki, mit is szeretne demonstrálni a közlekedőknek.

A következő kép a Petőfi Sándor utca és a Nagyköz utcai leágazás kereszteződésénél készült. Középen látható a jelzőtábla, ami  jelen állapotában valóban nem tilt semmit. Feltehetően az időjárás megtette a hatását. Ezt nehezményezik a lörnyéken élő polgárok, illetve ennek hozadékát, hogy a gépjárművezetők figyelmen kívül hagyva a tilalmi jelzőtáblát, a nyíllal jelölt irányba hajtanak föl a harmadik fotón látható Nagyköz utcai parkolóba, ami balesetveszélyes.

 

Köszönet mindazoknak, akik "nyitott szemmel" járnak a városban és szóvá teszik a rendellenes dolgokat. Ők is, jómagam is abban bíznak/bízom, hogy ez az írás eljut az Illetékes Ügyosztályig, és rövidesen kicserélik a szóban forgó Behajtani tilos jelzőtáblát, amíg nem lesz belőle baleset.